Open Wervendag

Beelden

10 May 2017

Voorbije zondag vond de 11de editie van Open Wervendag plaats, georganiseerd door Confederatie Bouw en de aannemers van de werven.
De Warande, het project ‘Renovatie van de eerste podiumzaal in de schouwburg en de uitbreiding servicegebouw artiesten’ werd opengesteld voor het publiek. Met 1.073 bezoekers kunnen we spreken van een geslaagde editie!

De Warande krijgt een make-over. Na vernieuwingen aan de inkomhal, het café, de Expozaal en de Kuub, was de Schouwburg aan de beurt. Het gebouw wordt aangepast aan de vernieuwde veiligheids- en comforteisen en ook het speelvlak wordt uitgebreid. De werken zijn gestart in augustus en lopen nog tot september 2018.

De werf was al zichtbaar vanop de uitkijktoren of gewoon vanop straat, maar nu werd ook de binnenkant opengesteld voor het publiek. Met veel enthousiasme gaven aannemer Belemco, Provincie Antwerpen en Architects in Motion een rondleiding doorheen de bestaande schouwburg en het nieuwe servicegebouw voor artiesten en theatertechnici.

Lees ook:


Delen op:


Gerelateerd nieuws

04 MAY 2017

Bezoek de schouwburg tijdens open wervendag

02 MAY 2016

De Warande verbouwtADRESSEN

Parklaan 146

2300 Turnhout

België

Louis Pasteurstraat 21

3920 Lommel

België

CONTACT

Heb je vragen? Neem gerust contact op via onderstaande gegevens:

+32 (0) 14 41 32 32

info@architectsinmotion.be

NIEUWSBRIEF

Blijf up to date.


Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren en onze dienstverlening te optimaliseren. Lees ook de Privacy & Policy