Architects in Motion en de huisartsenpraktijk - een gouden combinatie

Dermatoloog

Beelden

18 Nov 2022

Architects in Motion heeft een rijke geschiedenis in het bouwen voor de gezondheidszorg. Op grote schaal prijken zowel ziekenhuizen, rusthuizen als accommodaties voor specifieke doelgroepen in het portfolio. Op kleinere schaal beschikt Architects in Motion over een steeds groeiende expertise in de ontwikkeling van artsenpraktijken. Hierbij ligt de focus niet alleen op de werking van de praktijken en de nieuwste technologieën, maar evenzeer op de inbedding in de bestaande weefsels.

Hoe kunnen we de gezondheidszorg dichter bij de bewoners brengen? Hoe dragen we bij tot de herwaardering van een dorps- of stadskern? Vragen waarop we met onze projecten graag een antwoord bieden. 

De reeds ontworpen artsenpraktijken omvatten allerhande disciplines. Dit van een huisartsenpraktijk of een dermatoloog tot gezondheidscentra waar meerdere actoren zoals huisartsen, diëtisten, orthopedisten, tandartsen en zelfs apothekers de krachten bundelen. Binnen een algemeen architectonisch concept wordt rekening gehouden met de specifieke noden en wensen van de verschillende specialismen.

Onder de impuls van Architects in Motion en gedreven zorgverleners geniet de eerstelijnsgezondheidszorg een mooi toekomstsperspectief. 

Lees ook:


Delen op:ADRESSEN

Parklaan 146

2300 Turnhout

België

Louis Pasteurstraat 21

3920 Lommel

België

CONTACT

Heb je vragen? Neem gerust contact op via onderstaande gegevens:

+32 (0) 14 41 32 32

info@architectsinmotion.be

NIEUWSBRIEF

Blijf up to date.


Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren en onze dienstverlening te optimaliseren. Lees ook de Privacy & Policy