Architects in Motion actief in Limburg

Beelden

03 Apr 2019

Met projecten in Lommel, Neerpelt (Pelt), Overpelt (Pelt), Peer, Hamont-Achel, Genk en Kinrooi kunnen we zeggen dat AIM succesvol is in Limburg. En dat zowel voor publieke opdrachtgevers als particulieren, bedrijven en ontwikkelaars. Ondertussen heeft zowel jong als ervaren talent uit de regio het team versterkt.

Met ir. architect Bart Baeken, architect stedenbouwkundige Ben Theuwis en ontwerpend architect Michel Jeursen is de toekomst verzekerd. Ze nemen onder de vleugels van AIM een engagement in de regio in afwachting van een vaste Limburgse stek. Het atelier van Architects in Motion in Turnhout blijft; ook in de toekomst de uitvalsbasis en het kenniscentrum.

Deze evolutie past perfect in de visie van Architects in Motion. Het is een flexibele horizontaal gestructureerde groep architect-specialisten die hun kennis bundelen en delen, waarin jonge en talentvolle architecten hun ambities kunnen waarmaken. De AIM-architect kan hierdoor efficiënt optreden als dirigent en bezieler van zijn eigen architectuur. Door dit concept heeft de individuele architect de ruimte steeds onderzoekend te ontwerpen met een kritische geest ten opzichte van de snel evoluerende context. Collega’s die zich hierdoor aangesproken voelen, kunnen zich steeds aanbieden.

Lees ook:


foto v.l.n.r. Luc Vanhout, Ben Theuwis, Bart Baeken, Michel Jeursen, Bart Janssens

Delen op:


Gerelateerd nieuws

22 DEC 2016

Stad Peer kiest voor AIMADRESSEN

Parklaan 146

2300 Turnhout

België

Louis Pasteurstraat 21

3920 Lommel

België

CONTACT

Heb je vragen? Neem gerust contact op via onderstaande gegevens:

+32 (0) 14 41 32 32

info@architectsinmotion.be

NIEUWSBRIEF

Blijf up to date.


Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren en onze dienstverlening te optimaliseren. Lees ook de Privacy & Policy