Architects in Motion, gevestigd in gebouwen van de Turnhoutse School langs de Parklaan in Turnhout, is de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend architectenbureau in Vlaanderen met een 30-tal medewerkers. AIM kiest voor een horizontale organisatiestructuur die de creatieve dynamiek tussen de kennis en gedrevenheid van zowel ervaren als jonge architecten en specialisten stimuleert. AIM biedt kansen aan jonge medewerkers om zichzelf verder te ontplooien door permanente interne en externe opleidingen en investeert voortdurend in nieuwe ontwikkelingen en technologieën als BIM, 3D-printing, Virtual Reality, ... Om de groeiende vraag naar innovatie, efficiëntie en duurzaamheid te ondersteunen willen we ons team versterken met enkele gemotiveerde medewerkers.

Architects in Motion, gevestigd in gebouwen van de Turnhoutse School langs de Parklaan in Turnhout, is de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend architectenbureau in Vlaanderen met een 30-tal medewerkers. AIM kiest voor een horizontale organisatiestructuur die de creatieve dynamiek tussen de kennis en gedrevenheid van zowel ervaren als jonge architecten en specialisten stimuleert. AIM biedt kansen aan jonge medewerkers om zichzelf verder te ontplooien door permanente interne en externe opleidingen en investeert voortdurend in nieuwe ontwikkelingen en technologieën als BIM, 3D-printing, Virtual Reality, ...
Om de groeiende vraag naar innovatie, efficiëntie en duurzaamheid te ondersteunen willen we ons team versterken met enkele gemotiveerde medewerkers.

Stedenbouwkundig ontwerper

(ir.) architect

Stagiair (ir.) architect

Contact

Interieur architect