Gietvloeren maximaal benut / by Bart Janssens

Een strakke polyurethaan vloer in een warm en gezellig hedendaags interieur?
De nieuwe showroom van Alterieur toont, met dank aan Architects in Motion, dat dit perfect mogelijk is.

De opdrachtgever, uitvoerder in polyurethaan vloeren, kocht een casco industriële unit. Deze unit moest plaats bieden aan kantoren met een showroom.  Op het gelijkvloers situeert zich een ontvangstruimte met kantoren. De showroom bevindt zich op de verdieping, alsook de vergaderruimte, lounge en zithoek. Het strakke karakter van de gietvloeren werd gecombineerd met natuurlijke materialen met een uitgesproken textuur zoals hout en marmer. Voor de gietvloeren werd een neutrale, warme tint gekozen als basis. Dit resulteert in een warme, sfeervolle, doch hedendaagse sfeer.

Opdrachtgever:
Alterieur Gietvloeren
Everdongelaan 9/16 - 2300 Turnhout
www.alterieur.be